PAPAM2019

papam2019

Els propers dies 3 i 4 de maig es realitzarà la 42a Pujada a Peu a Montserrat!

L’activitat està organitzada per l‘Equip de Pastoral de La Salle Catalunya i Joves La Salle i ja té el hashtag #PAPAM2019. La pujada és un temps i un espai significatius i engrescadors que conviden a compartir l’esforç, l’amistat i el servei, fent el camí vers la Moreneta, símbol de la nostra fe i del nostre país. Es tracta de passar una jornada en contacte amb la natura, en convivència amb infants, joves i no tant joves vinculats a La Salle i en un lloc tan representatiu com és Montserrat.

ADJUNT A AQUESTA NOTÍCIA HI TROBARÀS EL FULL D’INSCRIPCIÓ!

NO T’HO PENSIS MÉS I INSCRIU-TE ABANS DEL PROPER DIJOUS, 25 D’ABRIL!

Durant el matí del dissabte a la Plaça davant el Monestir es realitzaran diferents tallers i dinàmiques per a infants, després es farà un dinar de germanor als espais del Monestir. Per completar la jornada entrarem a la Basílica de Santa Maria per a fer la pregària i en sortir un berenar i el tradicional Hora dels adéus a la plaça tancarà la bonica jornada.

MONTSERRAT A PEU. És un tramat coordinat de diverses rutes que conflueixen en una experiència de reflexió i pregària festiva, viscuda en esperit de comunió i des de l’estil i el projecte lasal·lià.

MONTSERRAT A PEU. És un gest solidari, caminar amb el cansat, compartir l’aigua de la cantimplora, els ganyips del sarró, escoltar al que camina al teu costat i sentir-te company i germà.

MONTSERRAT A PEU. És contemplar la natura, gaudir dels camins, estimar-la i respectar-la en el nostre caminar.

MONTSERRAT A PEU. És una proclama a favor de la Pau, la Integració Cultural, la Riquesa de la Diversitat i el Respecte a les Creences. Compartir la ruta ens obre a l’acceptació, al diàleg, a l’entesa i a l’intercanvi.

MONTSERRAT A PEU. És una proposta de PELEGRINATGE oberta a totes les Comunitats Educatives dels Centres La Salle Catalunya i als membres dels Grups de Joves que hi estan vinculats.