Preinscripcions 2n cicle Ed. Infantil (P3, P4 i P5), Primària i Secundària

Les dates de les preinscripcions per al curs 2021/2022 de 2n cicle d’Ed. Infantil, Primària i Secundària seran:

Educació infantil de segon cicle i educació primària
del 15 al 24 de març de 2021

Educació secundària obligatòria
del 17 al 24 de març de 2021

Aquest any el procés és completament telemàtic a través de web. És molt important, doncs, que entenguis bé alguns aspectes fonamentals: el termini de presentació de les sol·licituds, què necessites per fer-ho i quin és el procediment que has de seguir.  

És molt important que respectis les dates, perquè totes les sol·licituds que es presentin fora d’aquest termini perdran qualsevol prioritat que tinguin a l’hora d’obtenir la plaça.

Recorda: Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne o alumna.

LLISTAT D’ALUMNES ASSIGNATS A LA SALLE MANRESA

LLISTAT D’ALUMNES I CENTRE ASSIGNAT PER L’OME

LLISTA D’ESPERA

El divendres, 11 de juny, farem arribar un correu electrònic als alumnes admesos amb la documentació necessària per a la matrícula.

A partir d’aquest dia i fins al dia 10 les famílies que no han obtingut plaça o que han obtingut una plaça no volguda poden presentar reclamacions a la Comissió de garanties d’admissió (CGA) i demanar una de les escoles amb vacants.

Les reclamacions es podran fer telemàticament a l’adreça de l’Ajuntament https://www.manresa.cat/seu/menu/tramitar/1125 o presencialment a l’OME demanant cita prèvia (telèfon OME 938752485).

Per als ensenyaments d’educació infantil i educació primària, s’han assignat 78.327 números i el número de desempat és el 69.448.

Per als ensenyaments d’educació secundària obligatòria s’han assignat 62.488 números i el número de desempat és el 40.900.

Publicació de les llistes d’alumnes admesos i llista d’espera: 7 DE JUNY

OFERTA DE PLACES PER AL CURS 2021/2022:

VÍDEO SOBRE COM EMPLENAR LA SOL·LICITUD