Serveis a l'escola

FORMULARI INSCRIPCIÓ SERVEI DE MIGDIA CURS 2024/2025

 

Servei de migdia

L’Escola ofereix a partir de les 13.00 i fins a les 15.00 el servei de migdia durant tot el curs escolar.

El projecte de servei de migdia té dos aspectes diferenciats:

Servei de Cuina

 • El centre disposa de servei de cuina pròpia.
 • Els menús de cada mes són revisats per dietistes i nutricionistes, col.legiats per CODiNOCAT, del cente Alternatura.
 • Els menús s’elaboren respectant les diferents necessitats nutricionals de cada edat, així com les al·lèrgies i intoleràncies.
 • La nostra oferta gastronòmica és pròpia de l’alimentació mediterrània. Gran part dels nostre productes són de proximitat.

Educadors en el servei de migdia

 • Treballem per a que el nostre menjador sigui un espai educatiu de respecte i de convivència als altres.
 • Vetllem els bons hàbits d’higiene i alimentació.
 • Eduquem en els valors del reciclatge i contra el malbaratament dels aliments.
 • Activitats dirigides en el temps d’oci 
Menú del mes

1
PETITS-JULIOL-2024-.pdf PETITS JULIOL 2024 .pdf

169.98 KB 2024-06-28 28 de juny de 2024 2024-06-28 28 de juny de 2024
TRITURATS-JULIOL-2024.pdf TRITURATS JULIOL 2024.pdf

168.51 KB 2024-06-28 28 de juny de 2024 2024-06-28 28 de juny de 2024

4

d0297e9dd1

Preus del servei de migdia 2024/2025
 • Servei de migdia domiciliat (fixes). Si fan ús del servei de migdia de manera fixa per setmana, sempre els mateixos dies de la setmana durant tot el curs 2024/2025, el cost del servei és de 9,35€/dia (s’han de respectar, al llarg del curs, els dies seleccionats).

 

A partir dels dies escolars de tot el curs, descomptant vacances i festius, s’ha calculat el cost total del servei de migdia i s’ha repartit en un import igual per a cada mes, de setembre a juny.

Aquest import es carrega en el rebut mensual de l’escola i es correspon a:

 • 5 dies per setmana: 164,56 € al mes (de setembre a juny)
 • 4 dies per setmana: 134,64 € al mes (de setembre a juny)
 • 3 dies per setmana: 98,74 € al mes (de setembre a juny)
 • 2 dies per setmana: 65,82 € al mes (de setembre a juny)
 • 1 dia per setmana:   32,91 € al mes (de setembre a juny)

 

Degut a la gran quantitat de combinacions de dies possibles, sobretot en els casos de 3, 2 o 1 dia per setmana, s’ha utilitzat pel càlcul del cost del servei de menjador un valor promig. Ja s’han descomptat els dies d’acabament del 1r i 3r trimestre (en total 2 dies).

 

Aquests preus estan calculats per fer ús del servei de migdia a partir del mes de setembre i tot el curs escolar. Per als alumnes que, un cop iniciat el curs, s’apuntin al servei de migdia de manera fixa, es calcularà l’import corresponent en funció de la data d’inscripció.

 

Qualsevol modificació del servei de migdia s’haurà de notificar a secretaria i s’aplicarà en el canvi de mes.

 

En el rebut del gener i del mes de juny es descomptaran els dies que els alumnes no hagin fet ús del servei de migdia a causa d’excursions o altres activitats organitzades pel centre.

 

 

 • Servei de migdia amb tiquets (esporàdics).
 • Talonaris: El preu del tiquet amb talonaris és de 9,80 € el tiquet.
Al·lèrgies alimentàries i dietes especials

Si un/a alumne/a necessita algun tipus de dieta, cal comunicar-ho a la secretaria del centre, qui ho comunicarà al servei de cuina de l’escola. Sempre cal la prescripció facultativa, on s’especifiqui clarament el tipus de dieta a seguir.

En el cas d’al·lèrgia alimentària, cal que empleneu la fitxa d’al·lèrgies alimentàries que trobareu adjunta a aquesta notícia (part superior dreta). Podeu lliurar aquesta fitxa a secretaria de l’escola, o fer-ho directament a les responsables de cuina. En aquest cas cal trucar a partir del 1 de setembre, al 938 740 351, de dilluns a divendres de 10h a 12h, i concretar una entrevista on podreu exposar tot el que calgui referent a l’al·lèrgia alimentària del vostre/a fill/a.

Si el vostre fill/a no es queda habitualment a dinar, i té alguna al·lèrgia alimentària, el dia que faci ús del servei de migdia és important que ho recordi a la secretaria del centre, a primera hora del matí, abans d’entrar a classe. Si encara no ha presentat la fitxa d’al·lèrgia alimentària caldrà que ho faci en aquest moment, sinó no podrà fer ús del servei.

Us recordem que aquests documents tenen validesa durant l’any en curs i que s’haurà de renovar any a any.

Els alumnes que no tenen cap al·lèrgia alimentària no han de presentar la fitxa.

Fitxa allergia alimentaria 24-25

Altres informacions referents al menjador escolar
 • Per facilitar el control d’assistència al menjador, quan un alumne/a no pugui fer ús d’aquest servei ho haurà de comunicar a secretaria, mitjançant una nota a l’agenda o enviant un correu electrònic a [email protected]

 

A partir del segon dia d’estar malalt s’abonarà el seu import, sempre i quan s’hagi justificat l’absència i es porti el rebut del mes.

 

 • No es descompten dies esporàdics sense fer ús del servei de menjador.

 

 • Els alumnes de secundària i batxillerat no poden sortir de l’escola en cap moment. No complir aquesta norma pot significar la privació de l’ús del servei de migdia.

 

 • Els alumnes han d’aprendre a menjar de tot i variat, així com a respectar totes les normes del menjador. Un servei de monitors i monitores vetllarà perquè això es dugui a terme. El no seguiment d’aquestes normes podrà privar l’alumne/a de l’ús del servei.

 

Botiga online i inscripcions al servei de migdia

AMPA

A través de l’Associació, les mares i pares d’alumnes col·laboren en la realització del Projecte Educatiu del Centre, fomentant els valors en els que volen que els seus fill/es siguin educats. L’Associació té com a òrgans de govern:

 • L’Assemblea General: formada per tots els pares i mares associats. Es convoca un cop a l’any, normalment durant el primer trimestre.
 • La Junta Directiva: formada pels pares/mares de la junta de l’AMPA i el Director del col·legi. Ens reunim un cop al mes.

Dins de la junta hi ha un president, tresorer, secretari, i un membre responsable per cada una de les seccions de: parvulari, primària, ESO i Batxillertat. A més també tenim un representant al consell escolar i un responsable d’estar en contacte amb les seccions esportives.

Contacta amb l'AMPA

Per posar-se en contacte podeu enviar un e-mail a:

Ajuts i beques

Ajuts de menjador 2024/2025 Consell Comarcal del Bages:

Menjador - Consell Comarcal del Bages (ccbages.cat)

Ajuts de menjador i material escolar Ajuntament de Manresa:

Les famílies que ja van demanar l'ajut l’any passat només hauran de comprovar que les dades que consten siguin correctes, posar el seu nom a l’encapçalament de la sol·licitud i signar-la a la part de darrera. Us ho facilitarem des de l'institut.

Les famílies que no en les vau demanar i que ho voleu fer aquest any han de demanar cita prèvia a partir del 21 de juny per fer el tràmit presencialment a la secció d’ensenyament (ctra. Vic, 16). Per demanar cita prèvia ho poden fer a través de la web municipal: http://www.manresa.cat/react/citaprevia/EDU o bé a través del número de telèfon 938752485.

Cal que porteu la documentació següent:  Llibre de família i DNI/NIE de totes les persones majors de 16 anys que formen part de la unitat familiar.

Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs acadèmic 2024-2025:

El termini per presentar la sol·licitud és  del 30 d'abril al 13 de setembre de 2024, ambdós inclosos.

Qui pot demanar l'ajut?

 • Alumnes que no superen una determinada renda i/o patrimoni familiar i que presenten necessitat específica de suport educatiu derivada de discapacitat o trastorns greus de conducta o trastorns greus de la comunicació i del llenguatge associat a necessitats educatives especials i que estiguin cursant algun dels nivells educatius no universitaris en un centre específic, en una unitat d'educació especial d'un centre ordinari o en un centre ordinari que escolaritzi alumnes que presenten necessitats educatives especials.
 • Alumnes amb transtorn d'especte autista (TEA) i alumnes amb necessitat específica de suport educatiu associat a altes capacitats.

 

La sol·licitud s'ha de presentar a través del següent enllaç: Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu

CreaEscola Quality Certificate for Education Website