Benvolguts tots i totes,

Com molt bé sabeu, la situació actual de confinament provocada pel COVID-19 ens ha obligat a tancar els centres educatius i estar-nos a casa i, conseqüentment, s’han hagut d’anul·lar totes les activitats que teníem previstes a l’escola, entre elles les nostres esperades Festes de l’escola, i amb elles el Certamen literari.

No obstant això, abans del tancament, els nostres alumnes van poder fer i presentar els seus escrits, es va fer una selecció, i els membres del jurat van poder fer les deliberacions i triar els guanyadors del XXI Certamen literari de l’escola. Ens hauria agradat de poder fer el lliurament dels premis, dins els actes de les Festes de l’escola, com teníem previst, però la situació actual no ens ho permet.

Volem aprofitar aquesta diada de Sant Jordi, una diada de reivindicació de la nostra cultura i les nostres lletres, per fer públic els nom dels guanyadors i finalistes del Certamen literari d’enguany.

Seguidament, teniu un enllaç on trobareu el nom dels guanyadors i finalistes de cada categoria, els guanyadors del 2n concurs de lectura en veu alta i els guanyadors de les portades, i quins han estat el membres del jurat que així ho han decidit. Des d’aquí els felicitem a tots/es i els animem a continuar treballant la seva creativitat literària i artística. Així mateix, us farem arribar per e-mail la revista en pdf que inclou totes les obres premiades. Esperem que en gaudiu molt. No us oblideu de visionar el conte dels nens i nenes de P-5 que també trobareu a la web, ells són els nostres petits grans artistes.

També en el marc de la celebració del Certamen, fèiem un passi d’uns vídeos realitzats pels alumnes de 1r de Batxillerat, promocionant el Certamen literari. N’hem seleccionat un, que es publicarà a les xarxes socials. Ha estat difícil fer la selecció perquè la qualitat de tots els vídeos presentats és molt bona. Felicitats també a tots per la feina ben feta!

Des de la Comissió del certamen literari un desitgem una bona Diada de Sant Jordi

CreaEscola Quality Certificate for Education Website